Woning verkopen

Flyer ontvangen?

Heb je een flyer van ons ontvangen? Denk je eraan om je woning te verkopen? En wil je jezelf alle bijkomende tijd, kosten én energie besparen? Dan ben je bij Vorento Vastgoed aan het juiste adres!

Verkopen zónder kosten!

Wij kopen je woning zo efficiënt mogelijk aan. Nadat we samen de vraagprijs bepalen, zoeken we onmiddellijk de meest geschikte starter uit ons netwerk. Dat betekent: géén eindeloze bezichtigingen, géén eindeloze onderhandelingen en verkopen zonder kosten en bijna altijd zonder voorbehoud van financiering. In 9 van de 10 gevallen komen we er meteen samen aan uit, zonder verrassingen.

Jij weet dus meteen waar je aan toe bent en we ontzorgen je van a tot z. Zo bepaal je zelf de overdracht en opleverdatum, hoef je niet voor ontelbaar bezichtigingen schoon te maken en hebben we een professionele notaris die voor jou het koopcontract opstelt. Wil je graag discreet je woning verkopen zonder bord in de tuin? Geen probleem. Ook opknappen hoeft niet: we verkopen je woning in de huidige staat. Het is zelfs mogelijk om je woning te verkopen en terug te huren.

Onze werkwijze

Om je woning te verkopen, hebben we alleen de basisgegevens nodig van je huis of appartement. Denk hierbij aan het oppervlak, het aantal slaapkamers en de gewenste vraagprijs. We bepalen dit altijd in goed overleg, dus neem gerust contact met ons op. Klik rechtsboven op de afspraak maken knop en vul vrijblijvend het formulier in, we komen er zo snel mogelijk bij je op terug!