Over ons

Rik van Amelsvoort

Mede eigenaar

Anique van Amelsvoort

Mede eigenaar

Hoe we zijn begonnen?

Wij zijn Rik van Amelsvoort en Anique Gelens, aangenaam! In 2010 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Niet alleen privé, maar ook zakelijk sloeg de vonk over. Ondernemen bleek een gezamenlijke passie te zijn, zeker nadat we zelf de huizenmarkt op gingen. Ons netwerk breidde zich snel uit en inmiddels hebben we veel kennis opgedaan. Niet alleen door eigen ervaring, maar ook door het volgen van cursussen. De werkwijze op de huidige markt stimuleerde ons om het anders te doen. Uiteindelijk zijn we zelf gaan beleggen in vastgoed, waar we anderen nu graag in begeleiden. Vandaag de dag kennen we de kneepjes van het vak en helpen we iedereen bij een voordelige (ver)koop zonder poespas!

Momenteel is het een gekkenhuis op de huidige woningmarkt. Naast onze werkzaamheden in de beleggingswereld, kregen veel vraag naar starterswoningen en hier zagen wij kansen in om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Vandaar dat wij een concept opgezet hebben dat zowel de verkopende partij als de starters binnen de huidige woningmarkt ondersteund. Onze missie is om starters in deze tijd meer kansen te bieden en te ondersteunen in het vinden van hun droomhuis!

In samenwerking met

Vorento Vastgoed is aangesloten bij vertrouwde partijen zoals:
Woning verkopen

Wat anderen over ons zeggen

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elke dienst die wij verzorgen. Lees hier enkele reviews van Vorento Vastgoed